Share

El nostre tancat ja pren forma. Els pals, donats per Leroy Merlin, comencen a dibuixar el que serà, ben aviat, un verger a recer de cabres famolenques i persones amb poca cura d’allò que trepitgen.

D’aquí a poques jornades, podrem tirar ja la reixa. Si no has plantat encara el teu pal, encara hi ets a temps. Diumenge que ve, dia 19, hi tornam pujar. La trobada és, com sempre, a l’aparcament de Mediamarkt, a l’Ocimax a les 9:00 o bé al bar Es Molí de Sant Elm a les 10:00.

Però, a part de fer tanta feina, mirem una mica enterra.

Herbes i arbusts de tota casta van conformant el que serà el primer estrat de l’ecosistema que aquí anomenam garriga. Abans de trepitjar-ne distret un brot, creient que és tan sols una mala herba, pensa quin insecte hi pot haver amagat baix la fulla o quin aucell voldrà un dia menjar-ne el fruit. Molt li costa a la Natura fer-se camí entre les pedres com perquè una bota desnortada vengui a desbaratar-li la feina. Trepitja la terra, company, que n’hi ha molta.

Ara ja ho saps: diumenge que vé, pa amb butxaca, botes ben cordades i cap a La Trapa s’ha dit, que hi ha feina per a tots i temps de sobre, també, per passar-hi una estona fora fer res, alenant les olors que l’embat ens duu de Dragonera.

Fins en tornar.

Aquí hi pots veure les fotos de la jornada.

Share