Disponible en: Spanish

Share

Pel març de 1987, vaig fer el meu primer viatge de motxilla amb el meu bon amic Bernat: vaixell a Barcelona, tren a Paris,  KøbenhavnGöteborg i torna enrere.

Travessant l’Øresund, el freu entre Helsingør, Dinamarca, i Helsingborg, Suècia, amb un fred de mil dimonis, érem a coberta del ferri, mirant jo d’aturar el tremolor de les mans per prendre qualque foto decent de la mar congelada.

Amb això que em vaig témer d’una presència. Vaig alçar l’ull del visor i vaig voltar el cap a la dreta per veure la figura d’un home dins una gavardina gris davall d’un capell de feltre, dret a la coberta superior  amb la vista perduda a l’horitzó. El vaig reconèixer al moment: era un dels membres de la banda de jazz que havia vist pujant  a bord, carregats amb els seus instruments.

Les mans se m’aturaren per un instant, el temps just d’enquadrar, enfocar i prémer el disparador de la vella Yashica per capturar-lo per sempre més.

Una imatge ben cool*!

Si t’agrada, mira-la al meu YourShot i digues-m’ho amb el cor… vull dir… fent clic sobre el coret que hi veuràs abaix a la dreta.

*Cool: en anglès, fresc; però també, fred, distant, tranquil, serè, genial, virguer, guai, a més a més d’un gènere de jazz.

Share