Disponible en: Spanish English

Share

Aquesta no és o no vol ser la història de la meva vida; sols un recull d’anècdotes de la meva estada al Paradís, el meu viatge a l’Infern i el meu pas pel Purgatori, on som ara cercant el camí de tornada a l’Edèn. Perquè, no ho dubtis, si ets capaç de fer servir les dues cames, les dues mans i la veu, per més patètica que et sembli la teva existència, tens el privilegi de viure al Paradís.

Dia 2 d’agost de 2010, mentre em recuperava d’una intervenció d’extirpació d’un tumor cancerigen a la medul·la espinal, aquesta em va fer la punyeta. Es veu que no va quedar contenta i va decidir inflamar-se fins al punt de fer-me perdre el coneixement. Quan vaig despertar, estava baldat de coll per avall; tetraplègic, que en diuen ara.

No és la meva intenció fer-te brollar llàgrimes dels ulls, com no siguin de riure, sinó relatar en primera persona la meva major aventura. La història d’una anada i una tornada, que diria en Tolkien. Una experiència única, contada en primera persona per qui ha visitat l’Infern i n’ha sortit o més ben dit, mira d’anar-ne sortint passa a passa.

Quan, per més que ho desitges, t’és negat el privilegi de la mort, no te’n queda d’altra que romandre viu, que no és talment viure, però se li sembla.”

Share