Disponible en: Spanish

Share

Aquestes són les 12 fotografies que vaig fer a París l’hivern de 1987, de passada cap a les terres del nord amb el meu bon amic i company d’aventures i fatigues en Bernat Oliver. Pots llegir els detalls dels preparatius d’aqest viatge aquí.

He d’aclarir, per si encara no eres nat o no te’n recordes, que per aquell temps no teníem encara càmeres digitals i que revelar cada rodet, que tan sols et deixava fer 24 o 36 fotos te sortia més car que un fill baldat -bé! no tant, ni prop fer-s’hi; ara m’he passat-.

Yashica Electro 35. Font: www.kenrockwell.com

També vull dir en la meva defensa que era la primera vegada que feia servir una càmera reflex, que no en tenia ni punyetera idea de fotografia i que la vella Yashica Electro 35 que me’n vaig dur li havien donat espenyada a mumpare i així va romandre fins que em vaig decidir a dur-la a adobar a can Mateu Terrades a la plaça Fleming de Palma. Per altra banda, he de confessar que totes les fotos han passat pel Photoshop per llevar-ne les taques, corregir el llum, el color i qualque enquadrament.

El dia abans de partir en Mateu me l’entregà i em digué: “en teoria, hauria d’anar bé, però…” o una cosa semblant. Vull dir amb això que disparava ben convençut de que no en sortiria cap. Massa bé va anar!

Si n’hi ha cap que t’agradi, fes-me la gràcia de compartir-les a les teves xarxes socials i tal vegada agradin a qualcú més.

Salut i que tenguis un bon dia.

Share