Disponible en: Spanish

Share

Vos vull donar a tots les gràcies pel vostre condol i dir-vos que, finalment, no me veureu al funeral de mumpare. Però no penseu per això que no em trob bé. No diré tampoc que estic com un gra d’all, però la meva salut no hi té res a veure. És més per una qüestió de comoditat, meva i vostra. I és que en tombar les vuit, ja me costa mantenir el coll i el cos drets i seria un passar pena, tant per mi com per vosaltres, que me veuríeu arrossegant la closca i fent esforços per fer-vos cas a tots com voldria i, el dia del funeral de mumpare, no es qüestió de llevar-li el protagonisme.

Digau-me egoista si ho trobau però, si un avantatge tenim els baldats és que ens podem permetre el luxe de ser-ho i, com que supòs que m’ho consentireu, em donaré per perdonat.

Salut i gràcies a tots de bell nou.


Amb mumpare i en Mundo a les festes de Cala Gamba

Share