Disponible en: Spanish

Share

Aquestes són les 12 fotografies més passables d’entre les que vaig fer durant la meva curta estada a Copenhaguen el març de 1987.

Yashica Electro 35. Font: www.kenrockwell.com

Per tal de justificar la poca traça amb què estan fetes, he de dir en la meva defensa que, a les darreries dels anys 80 no teníem càmeres digitals, que això que veus són còpies digitalitzades dels negatius, descolorits pel temps i tacats de verdet per mor de la humitat, que he hagut de retocar amb el Photoshop. Les vaig fer amb una vella i avariada Yashica que no havia fet servir mai, sense saber cert si funcionava o no. Aquí pots llegir amb més detall la història d’aquesta càmera i veure les 12 fotos més presentables que havia fet 2 dies abans a París. Per altra banda, he de dir que encara no en tenia ni idea de fotografia. Va ser precisament a rel d’aquest viatge que em vaig animar a matricular-me al Centre d’estudis fotogràfics (CEF) de Palma.

Si vols conèixer amb detall la història del meu pas per Copenhaguen, clica aquí; i si cap d’aquestes fotos no et desagrada, sempre pots compartir aquesta col·lecció a les teves xarxes.

Salut i que tenguis un bon dia.

Share